Over ons
Eren Transport & Logistiek – Uw gids naar de logistieke oplossing!

Transport & Logistiek is altijd een ware passie geweest voor Mehmet Eren. In 2008 besloot hij om een stap verder te gaan met zijn passie; hij richtte een eenmanszaak op. Vanwege de kwalitatieve en efficiënte dienst die hij al vanaf het begin leverde, kon de volgende stap niet lang uitblijven!

Na de nodige ontwikkeling en modernisatie transformeerde zijn bedrijf in 2013 tot Eren Transport & Logistiekbedrijf. Sindsdien staat de onderneming bekend,  gevestigd in Amsterdam Westpoort, als een vooraanstaand bedrijf dat zich kenmerkt door zijn kwalitatieve dienstverlening, efficiënte service en ervaren personeel.

Onze ruime ervaring, ultieme passie en de goede service resulteren zich al jaren in een kwalitatieve dienstverlening. Met ons gemoderniseerd en ruim wagenpark staan wij dag en nacht tot uw dienst! Met een ruim aanbod aan transportmogelijkheden zijn wij voor u de meeste geschikte transportpartner.

Kortom, voor een transport & logistiek bedrijf met een uitgebreid netwerk, ruime keuze aan transportdiensten en een betrouwbare werkwijze bent u bij Eren Transport & Logistiek aan het juiste adres! Kies voor de zekerheid, kies voor de efficiëntie, kies voor Eren Transport & Logistiek.

Ons team

De beste oplossing voor uw transport problemen. Uw eisen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan zorgvuldig om met de specifieke eisen van uw organisatie en de behoefte van uw klanten. Bij alles wat we doen gaan we uit van de kracht van onze mensen.

De diensten wordt uitgevoerd met ons modern wagenpark en ervaren chauffeurs. Deze voertuigen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden enkel bestuurd door gecertificeerde chauffeurs. U kunt er dus zeker van zijn dat uw transport in betrouwbare handen zijn. We horen graag van u om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Certificaten

Eren Transport & Logistiek voert uw opdrachten van begin tot eind professioneel uit. Als teken van onze professionaliteit bezitten wij daarom de benodigde certificaten en een erkend keurmerk Transport en Logistiek.

Met meer dan 15 jaar ervaring, in het helpen aan logistieke oplossingen.